Collectie Overhemden Nieuwe Herenmode Nieuwe Herenmode Collectie Overhemden IYWeHbE2D9
Home > Veelgestelde vragen  > Ouderschapsplan  > Gezag en verblijfplaats in ouderschapsplan
Collectie Overhemden Nieuwe Herenmode Nieuwe Herenmode Collectie Overhemden IYWeHbE2D9
Casual Modern Overhemd Heren We Slim Overhemden Fit Fashion Black NkwOXP8n0Z

18 feb Gezag en verblijfplaats in ouderschapsplan

Geplaatst op 12:01hCollectie Overhemden Nieuwe Herenmode Nieuwe Herenmode Collectie Overhemden IYWeHbE2D9 in Ouderschapsplan door ZwartWehkamp Coolcat Overhemd Met Capuchon Spijker 7gYfyvIb6

Na een scheiding behouden ouders het gezag over de kinderen zoals ze dat ook voor de scheiding hadden. Zie ook deze bijdrage daarover.

In het ouderschapsplan dient opgenomen worden wat de verblijfplaats van het kind is. Dit adres wordt opgenomen in de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie). Tevens wordt in het ouderschapsplan opgenomen hoe de verdeling georganiseerd is. Daarnaast wordt veelal ook opgenomen hoe ze omgaan met eventuele verhuisplannen van de ex-partner. Dit om problemen in de toekomst te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld opnemen dat zonder voorgaande onderlinge instemming een verhuizing buiten een straal van 20 km van de huidige verblijfplaats niet is toegestaan.

Ook is het zinvol om in het ouderschapsplan op te nemen hoe u omgaat met vakanties. Je kunt niet zonder toestemming van de ex-partner (met gezag) met het kind naar het buitenland reizen voor een vakantie. Lees hierCollectie Overhemden Nieuwe Herenmode Nieuwe Herenmode Collectie Overhemden IYWeHbE2D9 meer over toestemming en eventuele gevolgen.

Ook voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart heb je toestemming van je ex-partner nodig. Neem in het ouderschapsplan op dat de ex-partner hieraan meewerkt binnen een bepaalde termijn.