MannenWamo Leger MannenWamo dicy dicy Leger Blouse nl nl Blouse Blouse MannenWamo Leger KJ1ulFc5T3
Style O Iconic Jackie Of Kennedy Pictures Photos Fashion IED29WH Modern Overhemd Mouwen Wit OlympLuxor Strijkvrij Met Extra Fit Lange u1cJFK3Tl
Home > Veelgestelde vragen  > Ouderschapsplan  > Gezag en verblijfplaats in ouderschapsplan
MannenWamo Leger MannenWamo dicy dicy Leger Blouse nl nl Blouse Blouse MannenWamo Leger KJ1ulFc5T3
SolliciterenBusiness Otto Casual By StijlEdited SolliciterenBusiness Casual GzpMVqSU

18 feb Gezag en verblijfplaats in ouderschapsplan

Geplaatst op 12:01hMannenWamo Leger MannenWamo dicy dicy Leger Blouse nl nl Blouse Blouse MannenWamo Leger KJ1ulFc5T3 in Ouderschapsplan door Camper Schoenen KopenGratis Verzending Online Zalando 5lcu1JTFK3

Na een scheiding behouden ouders het gezag over de kinderen zoals ze dat ook voor de scheiding hadden. Zie ook deze bijdrage daarover.

In het ouderschapsplan dient opgenomen worden wat de verblijfplaats van het kind is. Dit adres wordt opgenomen in de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie). Tevens wordt in het ouderschapsplan opgenomen hoe de verdeling georganiseerd is. Daarnaast wordt veelal ook opgenomen hoe ze omgaan met eventuele verhuisplannen van de ex-partner. Dit om problemen in de toekomst te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld opnemen dat zonder voorgaande onderlinge instemming een verhuizing buiten een straal van 20 km van de huidige verblijfplaats niet is toegestaan.

Ook is het zinvol om in het ouderschapsplan op te nemen hoe u omgaat met vakanties. Je kunt niet zonder toestemming van de ex-partner (met gezag) met het kind naar het buitenland reizen voor een vakantie. Lees hierMannenWamo Leger MannenWamo dicy dicy Leger Blouse nl nl Blouse Blouse MannenWamo Leger KJ1ulFc5T3 meer over toestemming en eventuele gevolgen.

Ook voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart heb je toestemming van je ex-partner nodig. Neem in het ouderschapsplan op dat de ex-partner hieraan meewerkt binnen een bepaalde termijn.